Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-iconen genieten: 'Ajax heeft misschien wat betere spelers, maar geen team'

Laatste update:

"Ik denk dat die Amsterdammers PSV een beetje onderschat hebben. Bij PSV stond een team. Ajax heeft misschien wat betere spelers, maar geen team. Daar was gisteren het bewijs van. PSV was in de eerste helft weergaloos. Iedereen speelde goed. In de tweede helft namen de spelers gas terug, maar Ajax was overdonderd", vertelt René van de Kerkhof in gesprek met Omroep Brabant.

De voormalige aanvaller is van mening dat PSV in de tweede helft nog wel verder uit had kunnen lopen: "Er zat geen mentaliteit in die ploeg, om ervoor te knokken. Ik vond 3-0 nog een matige afspiegeling van de verhoudingen. Ik had 4-0 of 5-0 verwacht. Maar hier kunnen we uitermate tevreden mee zijn", vervolgt hij zijn verhaal.

PSV werd afgelopen seizoen landskampioen en hoopt die titel in de huidige voetbaljaargang te kunnen prolongeren. Willy van de Kerkhof wil echter, aangezien er nog 28 wedstrijden te gaan zijn, ondanks de goede start van het seizoen nog niet op de zaken vooruitlopen: "PSV is gewoon goed in vorm en wordt steeds beter. Dat belooft veel goeds voor de komende Champions Leaguewedstrijden. De kracht van dit PSV is dat er vijftien spelers zijn die gelijkwaardig zijn aan elkaar en die mooi kunnen voetballen. Het gaat de goede kant op. Ik ben trots op onze club"

Vind jij dat PSV eigenlijk met ruimere cijfers had moeten winnen?

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
5
Tsjechië onthult definitieve EK-selectie: twee Eredivisionisten geselecteerd
0
PSV slaagt in missie: na Tillman blijft ook Saibari langer aan boord
15
'Juventus komt met bod 20 miljoen tekort om Teun Koopmeiners op te pikken'
7
Zaakwaarnemer bevestigt: PSG heeft bod gedaan op mogelijke vervanger van Mbappé
4
Ajax is nog altijd geïnteresseerd in Nederlander die 23,5 miljoen euro kost
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties