Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-icoon houdt kritiek voortaan binnen: 'Kopjes koffie blijven we doen'

Laatste update:

Van Raaij kon niet door één deur met Tiny Sanders, Gerbrands' voorganger in Eindhoven. Zo nu en dan liet hij zich op kritische wijze uit over Sanders en de hele club, wanneer hij met 040TV de ontwikkelingen bij PSV besprak. Hij was aanvankelijk ook sceptisch over Gerbrands, de nieuwe sterke man. "Maar die scepsis is volledig weg. Ik heb een heel positief gevoel over hoe hij de club aanstuurt", zegt Van Raaij nu.

Een paar weken geleden dronken Van Raaij en Gerbrands samen een kop koffie, zeg de oud-preses zaterdag in het Algemeen Dagblad. Daarbij bracht hij zijn complimenten voor het werk van de PSV-directeur persoonlijk aan hem over. "Die kopjes koffie blijven we doen, om de zoveel maanden. Dat hebben we afgesproken." Columns voor het lokale 040TV doet Van Raaij nu niet meer. Het 'azijngehalte' was hoog en binnen de club was er ergernis over de interviews, maar mede dankzij Gerbrands is het nu niet meer actueel.

Toon Gerbrands doet goed werk bij PSV

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties