Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV 'informeert' naar ervaren Belg en heeft concurrentie van Ajax

Laatste update:

Het Nieuwsblad claimt dat PSV al een bod van drie miljoen euro heeft uitgebracht, maar Marcel Brands ontkent dat aan het regionale medium uit Eindhoven. Henk van Stee zegt namens Zenit Sint-Petersburg ook dat er in Rusland geen bod op Lombaerts is binnengekomen. Het is de komende tijd dan ook de vraag of PSV doorzet voor de 31-jarige Belg, die al vele jaren meedraait bij Zenit.

Lombaerts wil graag terug naar België of in Nederland aan de slag en behalve PSV, dat dus niet concreet is, is er nog een voorzichtige optie in de Eredivisie. Ajax heeft via een tussenpersoon geïnformeerd naar de Belgisch international. Van Stee zegt dat het daar nog niet eindigt. "Lombaerts kan naar tal van clubs. Er is ook interesse uit Turkije, Italië en Engeland."

Nicolas Lombaerts zou bij PSV of Ajax in de basiself staan

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties