Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV is bereid om verlies te maken op miskoop van afgelopen zomer'

Laatste update:

Mark van Bommel nam verdediger afgelopen zomer met zich mee naar PSV: de trainer werkte als assistent bij de nationale ploeg van Australië samen met de international. Behich kwam voor circa 1,7 miljoen euro over van Bursaspor. Tussen 2013 en 2018 kwam hij 122 keer in actie in de Süper Lig, maar bij PSV komt Behich een stuk minder vaak aan de bak. Van Bommel deed slechts viermaal een beroep op hem in de Eredivisie; telkens ging het om een invalbeurt.

Hoewel de linkspoot een contract tot medio 2022 heeft bij PSV, lijkt de club bereid om mee te werken aan een voortijdig vertrek. De Eindhovenaren lijken zich ook te realiseren dat ze verlies zullen maken op Behich. Volgens Fotospor bedraagt de vraagprijs van PSV ongeveer een miljoen euro, terwijl Besiktas voorlopig inzet op een transfersom van zes à zeven ton.

Behich, die op het WK nog in alle duels voor Australië speelde, werd in de winter nog in verband gebracht met Göztepe. Een transfer was echter niet realistisch, omdat hij dit seizoen al voor twee clubs was uitgekomen en de regels van de FIFA voorschrijven dat een speler niet voor meer clubs mag spelen. Destijds werd ook Fenerbahçe in verband gebracht met de 28-jarige back.

Moet PSV afscheid nemen van Aziz Behich?

Meer nieuws

Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo van Slot: 'Genieten van laatste momenten'
4
Xavi reageert op ontslaggeruchten na uitspraak: 'Ik ben gewoon realistisch'
2
Arne Slot en Te Kloese hebben mooie woorden over voor vertrekkende Van Persie
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Feyenoord-Excelsior en win 5.000!
0
Bosz reageert op omstreden Ibiza-trip PSV: 'Dat heb ik de jongens laten zien'
33
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties