Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV is een topclub en dat zijn wij absoluut nog niet'

Laatste update:

"Laten we niet denken dat we PSV even met 3-0 kloppen. Dat zou geweldig zijn, maar we moeten met beide benen op de grond blijven staan. PSV is een van de beste ploegen van Nederland. PSV is een topclub, dat zijn wij absoluut nog niet. Gezien de stand op de ranglijst is het wel een heel mooi duel. De wedstrijd leeft ook, bij spelers en fans. Het stadion zit morgen lekker vol en dat is waar je voor voetbalt. We hebben er veel zin in", aldus de trainer van Heerenveen.

Streppel voegt eraan toe dat hij ondanks de huidige vierde plaats genoeg fouten heeft gezien bij Heerenveen in de afgelopen weken. Hij geeft dan ook aan dat hij 'door het resultaat' heen kijkt. "Volgens mij heeft PSV aan de wedstrijd tegen FK Rostov een goed gevoel overgehouden, maar laten wij het lekker over onszelf hebben. Wij houden rekening met PSV, maar hopen er vooral ook een spektakel van te kunnen maken", besluit Streppel.

-
Wat verwacht jij van sc Heerenveen - PSV?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
0
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
8
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties