Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV is eruit en neemt beslissing over rol van Marcel Brands

Laatste update:

PSV maakte half september bekend dat het de arbeidsovereenkomst van De Jong per direct had ontbonden. De voormalig technische man van de Eindhovenaren voelde zich intern niet meer gesteund, waardoor hij zelf besloot op te stappen. Brands nam daarop het takenpakket van De Jong over. In die tijd ging ook het gerucht dat Frank Arnesen in beeld was voor de vacante positie, maar dat verwees Brands al snel naar de prullenbak. "Hij is niet in beeld. Ik zou graag de gemiddelde leeftijd wat omlaag brengen in de directie", zei de algemeen directeur over de 65-jarige Deen.

De Telegraaf schrijft donderdag dat Brands ook de komende tijd de technische zaken rondom het eerste elftal voor zijn rekening blijft nemen. Vennegoor of Hesselink en Faber zullen hem assisteren wat betreft Jong PSV en de jeugdafdeling. Brands zal de dubbelfunctie in ieder geval tot de eerstvolgende transferperiode bekleden. Dat lijkt een flink gewichtige te worden. Om geen verlies te maken over het boekjaar 2022/23 moeten er namelijk grote verkopen plaatsvinden. Aan met name sterspelers Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré wordt getrokken.

Wel is PSV al zeker van overwintering in de Europa League. Het team van Ruud van Nistelrooij boekte donderdag een knappe zege op Premier League-koploper Arsenal, waardoor het nog altijd op drie fronten om de prijzen speelt. Dat zou de financiële narigheid binnen de club iets kunnen verzachten. Komende zondag vervolgt PSV de jacht op de landstitel met een thuiswedstrijd tegen NEC.

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
5
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
52
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
11
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties