Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV is fors bedrag kwijt aan compensatie fans: 'Niet nóg een keer met pet rond'

Laatste update:

Commercieel directeur Frans Janssen kijkt liever niet terug op het afgelopen jaar zonder fans bij thuisduels van PSV. "Ik heb het veel liever over de toekomst", zo klinkt het donderdag in gesprek met het Eindhovens Dagblad. De directeur hoopt vurig dat een beperkt aantal supporters welkom is bij de laatste drie thuiswedstrijden van dit seizoen tegen FC Groningen (24 april), sc Heerenveen (2 mei) en PEC Zwolle (13 mei). "Wat wij vooral niet hopen, is dat de overheid alleen in de laatste wedstrijd nog een deel van de toeschouwers wil toelaten. Dan profiteert maar een klein deel van de seizoenkaarthouders eenmalig en komen wij voor pijnlijke keuzes te staan. Maar goed, wij zullen alle geldende regels blijven respecteren", aldus Janssen.

Janssen hoopt dat het kabinet binnenkort een 'behapbaar perspectief' schetst voor voetbalsupporters in Nederland. "Als de vaccins werken en de kabinetsbelofte daarover in de zomer wordt ingelost, hopen we deze periode snel achter ons te kunnen laten", vervolgt de hoopvolle PSV-directeur. Harrie Timmermans, voorzitter van Supportersvereniging PSV, denkt ook dat de terugkeer van bezoekers bij thuisduels heel belangrijk is voor de club. "Als de situatie nog een lange tijd gaat duren, zal er toch een soort van onthechting tussen clubs en een deel van supporters plaats kunnen vinden. Voetbal op televisie kijken is totaal anders dan in een stadion."

Timmermans verwacht dat het Philips Stadion vanzelf weer volloopt, mocht de regering daarvoor later dit jaar groen licht geven. "Als we zelfs in coronatijd met maar liefst 26.000 seizoenkaarthouders meeleven, moet dat straks toch goedkomen?", vraagt hij zich hardop af. Janssen benadrukt nog maar eens hoe belangrijk de terugkeer naar de oude situatie is. PSV compenseert namelijk een deel van zijn seizoenkaarthouders voor gemiste wedstrijden, wat in totaal 1,1 miljoen euro kost. "We wilden niet net als vorig jaar nóg een keer bij iedereen met de pet rond om geld terug te vragen vanwege geannuleerde wedstrijden. Mensen mogen ons ook nu wel compenseren door af te zien van hun restitutie en dat stellen we enorm op prijs, begrijp me goed. Maar we zetten het dit keer niet bovenaan in de brief", zo besluit de commercieel directeur.

PSV
Goed idee van PSV om beperkt supporters toe te laten?

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
12
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties