Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV is in staat om Depay uit de hoge hoed te toveren als vervanger van Gakpo'

Laatste update:

"Ajax wordt kampioen", zegt De Mos vol overtuiging tegen het dagblad. "Daar kunnen ze het beste met de druk omgaan. PSV moet hetzelfde aantal duels afwerken als Ajax. Ik moet nog zien dat ze daar constant op niveau kunnen presteren en heb mijn twijfels bij de selectie. Is die wel zo goed als iedereen denkt?", vraagt de voormalig oefenmeester zich af. De Mos werd zelf als trainer drie keer kampioen met Ajax. Twee keer als hoofdtrainer (1982/83 en 1984/85), één keer als assistent (1981/82).

Zowel Cody Gakpo als Antony staat in de belangstelling van Europese topclubs. De Mos sluit niet uit dat zij in de laatste weken van de zomerse transferwindow nog vertrekken bij de titelkandidaten. "In het geval van Gakpo zal dat mogelijk pas na de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League zijn. Een vertrek van Gakpo hoeft voor PSV niet eens een ramp te zijn. Ik denk dat ze daar in staat zijn om Memphis Depay uit de hoge hoed te toveren als vervanger", aldus De Mos.

Ook De Boer ziet Ajax kampioen worden, al is hij wel van mening dat PSV dichterbij gekomen is. De voormalig profvoetballer heeft vooral een hoge pet op van Joey Veerman. "Hoe hij speelt, met het uitstellen van passes en dan in één keer die splijtende pass.. Ik verwacht dat we veel mooie dingen van hem gaan zien. Dat hij écht zijn stempel gaat drukken op PSV, zoals tegen AS Monaco met Ibrahim Sangaré."

Meer nieuws

Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
4
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
29
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
6
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
10
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
0
Koeman: 'Hij is in alle opzichten klaar voor een stap naar het buitenland'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties