Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV is na grootste nederlaag van het seizoen klaar in Europa

Laatste update:

Het team van Phillip Cocu kan zich nu vol concentreren op de competitie en de topper van komende zondag tegen Ajax. PSV hoopte met zijn misschien wel sterkste basiselftal te kunnen stunten aan de Neva, maar eigenlijk zat een goed resultaat er geen moment in. Zenit zette de tegenstander van meet af aan flink onder druk en de aanvallen volgden elkaar snel op. De eerste echte kans was na twaalf minuten voor Hulk, maar doelman Jeroen Zoet pakte zijn schot redelijk gemakkelijk. PSV speelde slordig en kwam maar niet onder de druk vandaan. Toch leken de bezoekers na een kwart wedstrijd plots op voorsprong te komen.

Luuk de Jong kopte de bal uit een hoekschop van Adam Maher tegendraads in de hoek. De voorzet was de achterlijn echter al gepasseerd en daardoor ging het Brabantse feest niet door. PSV hoopte wat meer grip te krijgen op de wedstrijd, maar kwam bedrogen uit. Na een klein half uur opende Zenit namelijk de score: Danny zette een combinatie op en werd in de diepte weggestuurd door Rondón. Hij legde de bal vervolgens weer terug op Rondón en de Venezolaan schoof het leer vervolgens onder Zoet door. PSV moest er vanaf dat moment twee maken om nog verder te kunnen komen in het toernooi.

Zenit kreeg via Hulk, Ezequiel Garay en Rondón nog kansen om verder uit te lopen en namens PSV was alleen Memphis Depay met twee schoten enigszins gevaarlijk. Het sprankje hoop dat de koploper van de Eredivisie nog had, werd na drie minuten in de tweede helft aan diggelen geschoten door Zenit. Hulk dribbelde vanaf links naar binnen, liet Andrés Guardado zijn hielen zien en haalde verwoestend uit met zijn chocoladebeen: 2-0. De blauwhemden vermaakten het thuispubliek opperbest en de stemming werd alleen maar beter, want Yuri Lodygin stopte na een uur een strafschop van De Jong.

De spits mocht aanleggen na een handsbal van Garay, maar zijn knal werd uit de hoek gedoken door de Grieks-Russische goalie. Halverwege de tweede helft gooide Zenit het duel al helemaal op slot: Zoet liet een vrije trap van Hulk los en Rondón was er als de kippen bij om de 3-0 binnen te schuiven. Het Zenit van André Villas-Boas hield het tempo hoog en draaide de opponent bij vlagen helemaal dol. Aanvoerder Danny, de spil van bijna alle aanvallen van Zenit, kreeg nog een kans op de 4-0, maar zijn volley werd gevangen door Zoet. Zenit verloor thuis overigens nog nooit van een Nederlandse ploeg.

-

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
25
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
54
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties