Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV is zoekende: 'Niemand weet iets van Eindhovense interesse'

Laatste update:

"Ik heb gisteren Sergio nog gesproken en er is contact geweest met zijn management. Niemand weet iets van Eindhovense interesse", aldus algemeen directeur Hans Nijland in een interview met Voetbal International. De bestuurder voegt eraan toe dat hij de 27-jarige Padt het liefst aan diens tot medio 2019 doorlopende contract houdt.

Padt speelde in de jeugd bij onder meer Ajax, maar brak niet door in Amsterdam. Hij werd verhuurd aan HFC Haarlem en Go Ahead Eagles en werd in de zomer van 2011 verkocht aan AA Gent. FC Groningen haalde de sluitpost drie jaar later terug naar Nederland en sindsdien heeft Padt 123 wedstrijden voor De Trots van het Noorden gespeeld.

Of het daarbij blijft, dat is nu dus de vraag. "Als ik zeg dat ik blijf en twee dagen later alsnog vertrek, doe ik het verkeerd", reageerde Padt in juni nog. "En andersom is het ook niet goed. Ontwikkelingen in de voetballerij laten zich niet voorspellen. Ik kan er dus helemaal niets zinnigs over zeggen. Een dag later kan alles alweer anders zijn."

Wie is een betere doelman?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
14
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
9
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
22
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
59

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties