Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-jongeling vergeleken met Van Basten en Rijkaard: 'Hij ziet alles eerder'

Laatste update:

Dit seizoen krijgen jeugdspelers regelmatig de kans zich in de kijker te spelen bij het eerste elftal. Iets dat volgens De Mos de laatste jaren niet vanzelfsprekend was bij PSV. "Denk aan een Dick Advocaat of Phillip Cocu, die jeugd eigenlijk ook geen kans gaf. Van Bommel is vanaf de eerste dag bezig met de jeugd." Ihattaren prijkt inmiddels op het verlanglijstje van grote clubs. "Voor de speler is het te hopen dat hij een goede makelaar heeft. Veel spelers zijn te vroeg naar het buitenland gebracht door een makelaar, voor het eigen gewin. Maar voor nu ziet het er allemaal rooskleurig uit."

Tegen FC Groningen, Fortuna Sittard en FC Utrecht mocht Ihattaren zich laten zien aan het grote publiek. De Mos genoot van de aanvallende middenvelder uit Utrecht. "Hij ziet alles eerder dan de rest. Hij heeft de bal aan zijn voet en kan met alle kanten van die voet een goede bal geven, hij heeft ook een hele goede steekpass. En hij neemt zijn beslissing nog sneller dan in een split-second." Tot slot vergelijkt De Mos de inmiddels zeventienjarige Ihattaren met enkele bekende namen uit het verleden.

"Marco van Basten had dat op zijn zeventiende, Frank Rijkaard had dat ook. Geen enkele coach hoeft ze iets te leren. Die jongens hebben gewoon veel talent van moeder natuur gekregen", besluit de oud-trainer van onder meer Ajax, PSV en Vitesse. Ihattaren speelt sinds 2010 bij PSV. Daarvoor droeg hij het tenue van SV Houten. In Noord-Brabant heeft hij nog een contract tot de zomer van 2021. In de zomer van 2018 werd hij met Oranje Onder-17 Europees kampioen.

Denk jij dat Mohammed Ihattaren een soortgelijke carrière tegemoet gaat als Marco van Basten en Frank Rijkaard?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties