Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan balend Cambuur naar Jupiler League sturen

Laatste update:

Cambuur bleef voor de achtste keer op rij ongeslagen in een thuiswedstrijd in de Eredivisie waarin men op voorsprong kwam, maar zal toch het gevoel hebben dat er meer uitgehaald had kunnen worden dan een gelijkspel. Het team van Marcel Keizer was immers de bovenliggende partij en kreeg in het eerste kwartier al twee goede kansen. Kevin van Veen kon een voorzet net niet binnentikken en na een kwartier schoot Vytautas Andriuskevicius na geklungel in de Tilburgse defensie in kansrijke positie een halve meter over.

Cambuur kreeg na 24 minuten loon na werken: Van Veen miste oog in oog met Kostas Lamprou, maar tien seconden later kopte Jamiro Monteiro uit een voorzet van Jack Byrne raak en was het alsnog 1-0 voor de thuisploeg. De geelhemden konden evenwel niet lang van die voorsprong genieten, want na drie minuten schoot Jordens Peters na slecht wegwerken van Van Veen raak. Diezelfde Van Veen moest zich later overigens met een blessure laten vervangen en liep met tranen in de ogen naar de kleedkamer.

Doordat Martijn van der Laan en Jergé Hoefdraad eveneens uitvielen, had Cambuur na 42 minuten al drie wisselmogelijkheden benut. Desondanks ging Cambuur in de tweede helft vol goede moed op zoek naar een nieuwe voorsprong en na een klein uur was men daar heel dicht bij. Lamprou had een uitstekende reflex in huis op een volley van Van de Streek, na een mooi passje van Barto. Bij de daaropvolgende hoekschop werd Barto vastgehouden, maar scheidsrechter Kevin Blom weigerde de bal op de stip te leggen.

Cambuur bepaalde duidelijk het spelbeeld, maar verder dan kansen voor Xander Houtkoop (schot naast), Monteiro (afzwaaier) en tweemaal Byrne (reddingen Lamprou) kwam men niet meer. De Friese supporters realiseerden zich dat een punt eigenlijk niet genoeg was en schreeuwden 'alles of niets', maar Cambuur slaagde er niet meer in om het Lamprou nog lastig te maken. Willem II creëerde in de tweede helft eigenlijk helemaal niets en toonde zich tevreden over een punt. Men heeft er nu evenveel als Excelsior: 26 stuks. Cambuur moet volgende week naar landskampioen PSV en als de Friezen verliezen in Eindhoven, degraderen zij naar de Jupiler League.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
23
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
2
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2
Bologna speelt teleurstellend gelijk, mede door rode kaart voor Sam Beukema
8
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties