Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV kan 'Chucky' vergeten na akkoord over transfersom van 12,4 miljoen'

Laatste update:

PSV leek op zoek te zijn naar een constructie met een grotere club om de komst van Lozano te financieren, maar volgens Marcel Brands speelde dit niet: "Die is niet haalbaar. Wij kunnen geen transfers van twintig miljoen samen met een andere club gaan financieren. Maar in de categorie vier tot tien miljoen willen we best meedoen, daar zijn vaak goede spelers te vinden waar we nu naast grijpen", reageerde de technisch manager eerder deze maand tegenover Voetbal International.

Volgens de laatste berichten betaalt Celta, dat in LaLiga als dertiende eindigde en in de halve finales van de Europa League strandde, een bedrag van omgerekend 12,4 miljoen euro aan Pachuca, dat daarmee tachtig procent van de transferrechten van de hand doet. De overige transferrechten blijven in het bezit van los Tuzos, die nog een poging deden om Lozano nog tot de volgende editie van het WK voor clubteams te behouden. Celta deed water bij de wijn en koos ervoor om het percentage van de transferrechten te laten zakken.

Lozano genoot een deel van zijn jeugopleiding bij Pachuca, de club waar hij 149 officiële duels voor speelde en tot 43 doelpunten kwam. De teller in het nationale elftal van Mexico staat inmiddels op dertien A-interlands en een treffer.

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet een oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
11
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties