Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV kan drie belangrijke basiskrachten komende zomer verkopen

Laatste update:

Volgens Elfrink is er voor Stewart richting komend seizoen nog 'ongelooflijk veel werk' aan de winkel. Liefst achttien PSV-spelers hebben een (huur)verbintenis die óf deze zomer afloopt óf nog maar een jaar en vier maanden loopt.

Jordan Teze en Olivier Boscagli beschikken over verbintenissen die medio 2025 aflopen. Als zij hun contract niet verlengen, dan komen zij komende zomer in aanmerking voor verkoop.

"Bij beide spelers is voorstelbaar dat ze een keer voor een nieuw avontuur willen gaan, al zal PSV hen niet zomaar laten vertrekken en een stapel miljoenen voor hen willen", schrijft Elfrink.

Ook een verkoop van eerste doelman Walter Benítez behoort tot de mogelijkheden. De Argentijnse sluitpost kwam in 2022 transfervrij over van OGC Nice. Benítez beschikt in Eindhoven eveneens over een contract tot medio 2025.

Elfrink denkt dat de 31-jarige doelman PSV bij een verkoop komende zomer ook nog 'een fraai bedrag' kan opleveren. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op 12 miljoen euro. Teze en Boscagli worden getaxeerd op respectievelijk 14 en 20 miljoen euro.

Aanvoerder Luuk de Jong ligt eveneens nog anderhalf jaar vast in Eindhoven. De 33-jarige spits steekt in geweldige vorm, toch is het maar de vraag hoeveel seizoenen hij er nog aan vast wil plakken. "De Jong heeft als voetballer niet het eeuwige leven en komt langzaam maar zeker ook op een leeftijd waarop hij per seizoen bekijkt of hij nog doorgaat", aldus Elfrink.

Contracten PSV:


Tot juli 2024: Schiks, Babadi, Sambo, Van Aanholt, Ramalho, Waterman, Bella-Kotchap, Dest, Tillman.

Tot juli 2025: Benitez, Teze, Obispo, Mauro, Oppegard, Ledezma, Boscagli, Land, De Jong, Fofana.

Tot juli 2026: Drommel, Veerman, Bakayoko, Peersman, Til, Van Duiven.

Tot juli 2028: Lozano, Schouten, Saibari, Pepi, Lang

Meer nieuws

Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
12
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
9
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
22
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties