Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV kan Kwakman goed gebruiken, hij is een uitstekende verdediger'

Laatste update:

Kees Kwakman was de held in het Rat Verlegh Stadion: de verdediger van de Parel van het Zuiden trof tweemaal doel. Na 67 minuten zorgde hij bij een hoekschop voor de gelijkmaker en 10 minuten voor tijd was de linkspoot bij een vrije trap trefzeker. Theo Lucius keek hoofdschuddend naar de televisie en denkt dat Kwakman in staat is om de tegenstander van zondag, PSV, uit de brand te helpen.

"PSV zou hem goed kunnen gebruiken", zegt de oud-voetballer van onder meer PSV tegen Omroep Brabant. "Hij is een uitstekende centrumverdediger. Hij blijft rustig, bewaart goed het overzicht en is een belangrijke speler voor NAC. Hij wordt erg onderschat", aldus Lucius. De dertigjarige Kwakman is aan zijn derde seizoen in Bredase dienst bezig; hij kwam eerder uit voor onder meer FC Groningen en FC Augsburg.

'PSV kan Kees Kwakman goed gebruiken'

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties