Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan niet stunten tegen veel sterker Bayern

Laatste update:

Nog nooit had een Nederlandse club drie punten gepakt op bezoek bij Bayern München. Alleen om die statistiek al wist PSV dat het een loodzware avond tegemoet ging. Maar de Eindhovenaren wisten ook dat Der Rekordmeister niet in goede doen waren, dus een stunt was op voorhand niet uitgesloten. Het zou echter anders uitpakken, want Bayern was erop gebrand een goed resultaat neer te zetten na drie duels op rij zonder overwinning. Waar PSV tegen Atlético Madrid en FK Rostov nog met vijf verdedigers aan de aftrap verscheen, liet Cocu zijn ploeg tegen Bayern met vier verdedigers starten. Heel goed pakte dat in eerste instantie niet uit.

Toen Joshua Kimmich al na twintig minuten de 2-0 tegen de touwen kopte, was Cocu er als de kippen bij om Nicolas Isimat-Mirin warm te laten lopen. De Eindhovenaren werden 35 minuten lang namelijk van het kastje naar de muur gespeeld en waren na twaalf minuten spelen al op achterstand gekomen. Jeroen Zoet verwerkte een poeier van Robert Lewandowski nog tot corner, maar vanuit die hoekschop maakte Thomas Müller de 1-0. De Duits international werd volledig vrijgelaten en dat had Arjen Robben gezien. Hij speelde zijn ploeggenoot snel aan, waarna Müller kon scoren. Het was een avond waarop Zoet zich geen moment hoefde te vervelen. Na een halfuur spelen was Robben dicht bij de 3-0, maar Zoet bracht fraai redding op zijn schot.

Bayern leek de wedstrijd onder controle te hebben en nam wat gas terug. En daar profiteerde PSV van. Nadat een doelpunt van Gastón Pereiro al was afgekeurd vanwege buitenspel, zorgde Luciano Narsingh vlak voor rust wél voor de aansluitingstreffer. Vanuit de counter knalde hij de bal snoeihard, langs de vingertoppen van Manuel Neuer, via de binnenkant van de paal in het doel. De bezoekers hadden dan wel weinig in te brengen, ze waren dankzij deze treffer volledig terug in de wedstrijd. De goal van Narsingh zorgde voor chagrijnige gezichten bij de spelers van Bayern op weg naar de kleedkamer.

De thuisploeg weigerde de wedstrijd vlak na rust definitief te beslissen. Lewandowski schoot oog in oog met de goed uitgekomen Zoet naast. Aan de andere kant had Luuk de Jong de 2-2 op zijn hoofd, maar hij kopte over. Het was een fase waarin PSV moest toeslaan, maar het niet kon. Na een uur spelen kopte Lewandowski van dichtbij de 3-1 raak, na goed voorbereidend werk van Robben. De Nederlands international was zichtbaar op zoek naar een doelpunt en maakte deze uiteindelijk vijf minuten voor tijd. Op aangeven van Thiago Alcantara kopte hij de 4-1 raak. Hiervoor had Bayern al uitstekende mogelijkheden gehad om de score verder uit te breiden. Het was aan Zoet en goed verdedigend werk van Héctor Moreno te danken dat de Duitsers niet verder uitliepen.

FK Rostov - Atlético Madrid
Atlético Madrid begon als favoriet aan het duel met FK Rostov, maar wist dat het geen makkelijke avond zou gaan worden. De Russische club was namelijk al 26 wedstrijden op rij in alle competities ongeslagen. De ploeg van trainer Diego Simeone was de bovenliggende partij en brak na een uur spelen de ban. Het langdurige balbezit werd door Yannick Carrasco eindelijk omgezet in een doelpunt. Een voorzet vanaf de rechterkant van Juanfran kon niet worden weggewerkt door de Rostov-defensie, waarna Carrasco de bal van dichtbij tegen de touwen volleerde. In de slotfase zette Rostov nog aan voor de gelijkmaker, maar deze viel niet meer waardoor het bij 0-1 bleef.

-
Denk jij dat PSV de groepsfase overleeft?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties