Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSV kan Ramselaar in Eredivisie kwijt en wacht nog af met Obispo'

Laatste update:

Andere namen die rondgaan in Groningen zijn die van Reuven Niemeijer (Heracles Almelo) en Ilias Bel Hassani (AZ). Duidelijk is dat Jans de mogelijkheden op de transfermarkt aan het aftasten is. "We hebben nog tot vrijdagnacht twaalf uur de tijd om een eventuele vervanger te halen voor Jesper Drost. Laat ik het zo zeggen, ik heb tot die tijd genoeg te doen", benadrukt de technisch manager aan de regionale krant.

FC Groningen houdt geen transfervergoeding aan de transactie van Drost naar Almelo over, ondanks een eerdere transfersom van anderhalf miljoen euro, maar het vertrek zorgt wel voor ruimte op de salarisbegroting om binnen de beperkte financiële middelen een vervanger te kopen of te huren.

Ramselaar gaf eerder deze week al aan dat hij zijn opties gaat afwegen in de slotfase van de transferperiode. "Het is een heel moeilijke situatie. Ik maak weinig minuten. Het is een beetje onrustig. Ik wil gewoon meer spelen. Ik zal altijd knokken voor mijn plek, maar ik weet niet of het in deze situatie aan andere factoren ligt. De speelwijze of iets anders." De 22-jarige ex-speler van FC Utrecht beseft dat het misschien beter kan zijn om zijn opties te gaan overwegen. "Het worden spannende dagen, maar ik ben zeer blij om voor PSV te spelen en heb me hier altijd thuis gevoeld."

De toekomst van Armando Obispo wordt vrijdag duidelijk. De negentienjarige verdediger van PSV mag verhuurd worden, maar volgens het Eindhovens Dagblad is er nog geen akkoord met een club. Een transfer van Obispo valt of staat mogelijk met een transfer van Nicolas Isimat-Mirin, die nog geen nieuwe club heeft gevonden. Als de Fransman blijft, kan Obispo tijdelijk vertrekken. Laatstgenoemde sprak met PEC Zwolle, maar bereikte geen overeenstemming, en ook Fortuna Sittard heeft interesse.

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
7
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties