Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan record van Ajax evenaren; De Jong treft op één na favoriete opponent

Laatste update:

O ADO Den Haag wist geen van de laatste vijftien thuisduels met PSV in de competitie te winnen, al wist ADO in de laatste drie wedstrijden in deze reeks telkens een punt te veroveren na achterstand.

O Van de laatste dertig onderlinge ontmoetingen won PSV er 25, terwijl het in slechts één van die dertig wedstrijden niet wist te scoren. ADO won in deze reeks alleen in februari 2011 (0-1 in Eindhoven).

O ADO Den Haag was al tien keer trefzeker en heeft daarmee voor het eerst sinds 1966/67 (toen 13) minstens tien doelpunten gemaakt in de eerste vier duels van een Eredivisieseizoen.

O ADO Den Haag is de enige club die het afgelopen Eredivisieseizoen thuis ongeslagen bleef tegen Ajax, Feyenoord en PSV.

O Met 999 tegendoelpunten in thuiswedstrijden in de Eredivisie kan ADO Den Haag de vijfde club worden die in thuisduels 1000 tegentreffers op het hoogste niveau in Nederland incasseert.

O De laatste zes competitiegoals van ADO kwamen van Abdenasser El Khayati, die de eerste speler kan worden die zeven opeenvolgende Eredivisietreffers van zijn team maakt sinds Gerald Sibon in 2010 voor sc Heerenveen.

O PSV kan voor het eerst sinds 2002/03 de eerste vijf duels van een Eredivisieseizoen winnen en tevens de eerste regerend landskampioen sinds dat seizoen worden die met vijf zeges begint (toen Ajax).

O Van de vijftien clubs die sinds de zomer van 2017 Eredivisie spelen hield geen team over die periode minder vaak de nul in uitduels dan PSV (2, gelijk met FC Utrecht en Heracles).

O PSV scoorde in de eerste vier speelronden het vaakst van buiten het strafschopgebied (5 keer), op de voet gevolgd door ADO Den Haag en Heracles Almelo (4 keer).

O Luuk de Jong maakte zijn negen Eredivisiegoals tegen ADO in zijn laatste negen duels met de Haagse club. De spits was in de Eredivisie alleen tegen PEC Zwolle vaker trefzeker (11 keer).

-
ADO Den Haag - PSV eindigt in een ...

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
8
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties