Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan Vink allerminst bekoren: 'Dat mag niet, dan vraag je om problemen'

Laatste update:

"Die 25 minuten waarin ze gewoon heel slordig en ongeconcentreerd voetbalden, dat mag natuurlijk niet", doelt Vink op de periode tussen de doelpunten van Diemers en De Jong in de tweede helft. "Als je 2-0 voorstaat, dan moet je door naar 3-0 of 4-0. En dan kan je de teugels misschien een beetje laten vieren. Maar 2-0, en dan zo beginnen aan de tweede helft, en dan krijg je een wonderdoelpunt van Diemers tegen. Dan vraag je om problemen. Het zag er gewoon een hele lange tijd plichtmatig en slecht uit", geeft de oud-voetballer mee aan het elftal van trainer Ruud van Nistelrooij.

Meer: PSV is officieus landskampioen na grootste uitzege ooit in clubgeschiedenis: 0-8

PSV eerder ook onder druk
Dat PSV na rust een beduidend lager niveau haalde, komt voor Vink niet als een grote verrassing. "We hebben het thuis tegen Go Ahead Eagles (2-0 winst, red.) ook gezien. Die voerden toen een fase net voor en net na rust ook de boventoon. Maar nu staat het 2-0 en in de eerste helft heb je op een schot van Diemers na niks tegen gehad. Dan snap ik niet zo heel goed dat je uit de kleedkamer komt en dan op tien meter gaat dekken in plaats van kort dekken. En voorin hielden ze geen bal vast. Ja, dan kan ook FC Emmen gewoon goed voetballen", verwijst Vink naar het herstel van de bezoekers na de hervatting in het Philips Stadion.

Vink snapt wel enigszins dat PSV gezien de riante voorsprong wat wegzakte na rust, al is dat volgens hem geen excuus. "Dit is gewoon gemakzucht. Dit heeft niks te maken met een goede eerste helft, zo goed ging het ook niet", zo besluit de analist zijn kritische nabeschouwing op de bekerzege van PSV op eigen veld. De Eindhovense club kent zaterdag de naam van de volgende opponent, want dan wordt in de studio van ESPN namelijk geloot voor de kwartfinale.

KNVB Beker
PSV
3 - 1
FC Emmen

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties