Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV kijkt over de grens: 'We gaan hier geen gekke bedragen betalen'

Laatste update:

Na de toptransfer van Memphis Depay naar Manchester United weten clubs dat PSV voldoende financiële middelen heeft. Voor spelers als Steven Berghuis en Sam Larsson zal door AZ en sc Heerenveen hoe dan ook de hoofdprijs worden gevraagd, evenals voor andere doelwitten van PSV in de Eredivisie. "We gaan geen gekke dingen doen en gekke bedragen betalen. We gaan niet ineens twee, drie miljoen meer betalen voor een speler als die dat niet waard is." Jesús Corona is ook aan de dure kant én heeft een topsalaris bij FC Twente.

Brands benadrukt dat PSV niet de illusie moet hebben dat men morgen al even 'de nieuwe Memphis' kan neerzetten. "Echte topspelers kun je niet één op één vervangen. Je zal moeten kijken of je het elftal in zijn totaliteit beter kan maken door het op twee plaatsen te versterken", zo stelt de technisch manager in De Telegraaf. Bij PSV is men er ook nog niet zeker van dat Georginio Wijnaldum en Jetro Willems komend seizoen in Eindhoven zullen spelen.

Volgens het Algemeen Dagblad wil Brands in principe twee aanvallers aantrekken: een specifieke buitenspeler en een aanvaller die ook als centrumspits kan worden ingezet. Dat laatste is echter alleen een optie als Jürgen Locadia het ziet zitten om komend seizoen voor een kans als flankaanvaller te gaan. Meer dan vijf miljoen euro wil PSV in Nederland niet betalen voor een linksbuiten, maar er worden vraagprijzen van zeven à acht miljoen euro gehanteerd.

Wie acht jij het meest geschikt voor PSV, betaalbaar of niet?

Meer nieuws

Gaat Ajax man met bijzonder hoog gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
13
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties