Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV kijkt rond in Zuid-Amerika en laat oog vallen op Argentijns toptalent'

Laatste update:

Alcaraz wordt in zijn thuisland 'de nieuwe Lautaro Martínez' genoemd. De spits van Internazionale speelt weliswaar op een andere positie, maar beleefde zijn doorbraak ook in het shirt van Racing Club, dat Martínez in 2018 voor circa 26 miljoen euro aan I Nerazzurri verkocht. Racing hoopt aan Alcaraz komende zomer een soortgelijk bedrag te verdienen.

Alcaraz heeft bij Racing nog een contract tot medio 2026, waarin een gelimiteerde transfersom van 24 miljoen euro in is opgenomen. Volgens Marca is de Argentijnse club echter bereid om zijn groeibriljant voor 19 miljoen euro de stap naar Europa te laten maken. Alcaraz wordt gezien als een van de meest veelbelovende jonge talenten in Argentinië. Door zijn sterke ontwikkeling heeft hij inmiddels de interesse van PSV, Atlético Madrid, Sevilla, Juventus, Arsenal, Tottenham Hotspur, Internazionale, AC Milan en Wolverhampton Wanderers gewekt.

De veelzijdige middenvelder was dit seizoen in 17 officiële wedstrijden goed voor vijf doelpunten en twee assists. Alcaraz werd in 2020 overgeheveld naar de hoofdmacht van Racing, waar hij drie jaar in de jeugdopleiding doorbracht. Sindsdien kwam hij in 58 wedstrijden in alle competities tot acht goals en zes assists.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties