Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV komt door verrassende tegengoals geen steek verder in titelstrijd

Laatste update:

Eindhoven maakte zich stiekem op voor een monsterscore, omdat de ploeg van Cocu ten opzichte van Ajax zes doelpunten moet inhalen. De storm op het doel van de Leeuwarders begon vanaf het eerste fluitsignaal: Jetro Willems knalde met rechts over, Luuk de Jong kopte de bal op keeper Leonard Nienhuis en de keeper stond ook zijn mannetje bij een megakans van Gastón Pereiro. Na een kwartier kwam de treffer die niet kon uitblijven, toen Marco van Ginkel het eindstation was van een mooie aanval.

De fans zullen al aan het rekenen geslagen zijn: ieder kwartier een doelpunt zou aan het einde van de rit 6-0 zijn. De supporters konden hun ogen echter niet geloven toen het direct na het openingsdoelpunt gelijk werd. De bal werd bij een schot van Xander Houtkoop van richting veranderd door Calvin Mac-Intosch. In plaats van 3-0 of 4-0 was het dus 1-1 en moest PSV opnieuw beginnen, al kwam de opluchting en de verlossing al snel.

Uit een ingooi van Willems deed De Jong het Philips Stadion met zijn hoofd ontploffen. De Eindhovenaren gingen vervolgens haastig op zoek naar de 3-1, ware het niet dat het daardoor in de eindfase ook te slordig werd. De druk werd hoe dan ook te groot voor SC Cambuur, dat al snel bezweek. De bal kwam maar niet weg uit het strafschopgebied en dat was koren op de molen van Pereiro (3-1). Nadat Adam Maher een megakans miste op 4-1 werd het, ongelooflijk maar waar, 3-2: met een machtige uithaal dompelde Manchester City-huurling Jack Byrne de Brabanders toch weer wat in rouw.

Door de twee tegentreffers hadden de Eindhovense doelpunten minder waarde en na rust kon de rood-witte armada opnieuw beginnen aan een belegering. Maher maakte zijn misser in de eerste helft goed met de 4-2, Willems schoot de bal binnen uit een vrije trap voor de 5-2 en het slotakkoord was voor Van Ginkel (6-2). Door de score bij Ajax tegen FC Twente schoot PSV echter geen steek op met de doelpunten. Voor SC Cambuur is het doek gevallen: de Leeuwarders spelen volgend seizoen in de Jupiler League.

-
Denk je dat PSV nog kampioen gaat worden?

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
0
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties