Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV komt in de zoektocht naar centrale verdediger uit bij Stefan de Vrij'

Laatste update:

Tijdens de komende transferperiode zal de aandacht van de technische leiding van Internazionale vooral uitgaan naar het vinden van een centrale verdediger. Routiniers De Vrij (32) en Francesco Acerbi (36) staan op de nominatie om te vertrekken.

Beide mandekkers beschikken over een contract dat volgend jaar zomer afloopt, wat betekent dat Inter nu nog iets aan hen kan verdienen. Transfermarkt schat de waarde van De Vrij momenteel op 8 miljoen euro.

Bij PSV is men hard op zoek naar een nieuwe rechtsbenige centrale verdediger. André Ramalho vulde die positie afgelopen seizoen vooral in, maar werd in de grote (Europese) wedstrijden aan de kant geschoven voor Jerdy Schouten.

Met De Vrij zet PSV in op ervaring en iemand die bekend is met de Nederlandse competitie. De verdediger speelde tussen 2010 en 2014 voor Feyenoord, alvorens hij de overstap maakte naar Lazio.

Inter heeft in de persoon van Yann Bisseck al een vervanger klaarstaan voor De Vrij. De 23-jarige Duitser werd afgelopen zomer voor zeven miljoen euro overgenomen van het Deense Aarhus en kwam dit seizoen al geregeld in actie.

Twee andere namen die genoemd worden zijn Jaka Bijol (Udinese) en Oumar Solet (RB Salzburg). Beide verdedigers beschikken over een aanzienlijk prijskaartje, maar door jonge spelers als tegenhanger in te zetten kunnen de kosten worden gedrukt, zo klinkt het.

Feyenoord 'totaal niet aan de orde'


Onlangs bracht La Gazzetta De Vrij al in verband met een terugkeer naar Feyenoord. Volgens clubwatcher Mikos Gouka speelt dat echter niet. "Het is totaal niet aan de orde", zo liet Gouka weten.

Zie jij Stefan de Vrij graag naar PSV komen?

Meer nieuws

PSV presenteert derde tenue met tekstuele verwijzing naar Brazilië op het shirt
4
Aston Villa presenteert Ian Maatsen als allerduurste zomertransfer van dit jaar
7
Brian Priske noemt 4 redenen waarom hij de juiste trainer is voor Feyenoord
6
Test jouw kennis over EURO 2024 en win maar liefst 5.000!
0
Galatasaray neemt Ziyech over van Chelsea en maakt zijn exacte salaris bekend
22
Matthijs de Ligt is 'concreet doelwit' voor Erik ten Hag en Manchester United
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties