Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV komt met contractnieuws: 'Ik wil hier doorgroeien'

Laatste update:

"We zijn hier sinds het begin van het seizoen al mee bezig. Toen ik geblesseerd raakte wilde PSV verlengen, maar heb ik even gewacht. Ik wilde fit worden. Dat is gelukt. De komende jaren hoop ik me verder te ontwikkelen. Ik wil hier doorgroeien en vooral veel spelen. Het buitenland? Ik wil eerst een jaar meemaken waarin ik als basisspeler enorm belangrijk kan zijn", aldus Locadia.

De contractverlenging voor de 23-jarige Locadia komt niet bepaald uit de lucht vallen. Technisch manager Marcel Brands liet in december al weten de arbeidsovereenkomst te willen verlengen en Locadia zei woensdag ook nog dat hij wilde blijven: "Ik ben hier op mijn plek. De carrièreopbouw van Georginio Wijnaldum is een mooi voorbeeld voor mij."

"Gini was een volwassen speler toen hij naar Engeland vertrok en daar heeft hij verdere stappen gemaakt. Zó mooi om te zien. Vroeger dacht ik: na een goed jaar bij PSV kan ik de stap naar het buitenland aan. Nu denk ik daar anders over", zei Locadia in gesprek met Voetbal International.

Is PSV het plafond voor Jürgen Locadia, denk je?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
6
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
31
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
13
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties