Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV komt zwakke start te boven dankzij fraai doelpunt Siem de Jong

Laatste update:

PSV moest winnen om de druk op Ajax op te voeren, maar daar was in de eerste helft niets van te merken. De eerste 45 minuten waren allesbehalve aantrekkelijk. Het tempo lag laag en PSV ontbeerde de inspiratie om Vitesse in de problemen te brengen. In de openingsfase creëerde het team van Phillip Cocu nog enkele kansjes, bijvoorbeeld via een halve omhaal van Luuk de Jong. Afstandspogingen van Davy Pröpper en van Ricky van Wolfswinkel aan de overzijde richtten ook niets uit.

Als een van de weinigen kreeg Luuk de Jong enkele kansjes voor rust.

De eerste helft eindigde zodoende doelpuntloos. Pas na de rust mocht het publiek opveren, toen Siem de Jong een prachtig doelpunt maakte. Andrés Guardado legde de bal na een hoekschop terug op de huurling, die de bal overtuigend in de kruising plaatste. Het was alweer zijn vierde doelpunt in de laatste drie wedstrijden. Bovendien was het de achtste keer dat een corner van PSV leidde tot een doelpunt; geen enkele andere ploeg kan dit seizoen betere cijfers overleggen in de Eredivisie.

Vitesse kreeg al gauw een goede kans op de gelijkmaker. Nathan vond Lewis Baker, wiens schuiver uiteindelijk geen problemen vormde voor Jeroen Zoet. Veel meer wist Vitesse niet te beramen. PSV had de controle, hoewel het zelf ook weinig aanvallen op poten zette. Pas in de slotfase zette PSV aan. Invaller Jürgen Locadia, die vrijdag zijn contract verlengde, draaide weg bij Marvelous Nakamba en knalde van afstand op de paal. Even daarna mikte Siem de Jong net naast; Eloy Room haalde de bal ternauwernood van de lijn na een inzet van Marco van Ginkel, die de voorkeur had gekregen boven Bart Ramselaar.

-
Speelde PSV een goede wedstrijd?

Meer nieuws

'Scouts van Ajax zaten dit weekend op tribune voor deze vier toptalenten'
1
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
16
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
11
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties