Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kreeg nul op het rekest in de aanloop naar CL-tweeluik met Monaco

Laatste update:

De Eindhovenaren klopten in de persoon van algemeen directeur Marcel Brands aan bij de KNVB om de wedstrijd bij voorkeur naar de vrijdag daarvoor te verplaatsen. Het tweeluik met Monaco wordt om meerdere redenen als veel belangrijker beschouwd. Naast het enorme financiële voordeel dat kwalificatie voor de Champions League PSV kan opleveren, is de deelname aan het eindtoernooi van grote waarde voor de Nederlandse competitie op de Europese coëfficiëntenranglijst. Gezien de vergunningen en handhaving van de openbare orde kon de KNVB zo kort dag niets meer doen voor PSV.

Het Eindhovens Dagblad analyseert de situatie en noemt het 'opmerkelijk' dat PSV geen hand toegereikt krijgt. "Uit tal van onderzoeken blijkt dat clubs met vier in plaats van drie dagen rust na een officieel duel beter presteren." De krant benoemt daarbij ook het feit dat de KNVB zich de afgelopen jaren uitermate flexibel en behulpzaam opstelde voor Europees actieve ploegen. Zo werden tussen 2019 en 2022 verschillende wedstrijden van Ajax verzet om de club rust te gunnen rondom Europa League- of Champions League-wedstrijden. Ook Feyenoord kreeg voor de halve finale voor de Conference League (tegen Olympique Marseille) meer ademruimte van de bond.

Door de onhandige toestand is het maar de vraag hoe 'serieus' PSV de aanstaande strijd met Ajax neemt. De club hoopt waarschijnlijk, naast kwalificatie voor de Champions League, de grootste concurrent direct onder druk te zetten door de Johan Cruijff Schaal te prolongeren. Vorig seizoen wonnen de Eindhovenaren de eerste prijs van het seizoen door Ajax met 4-0 te verslaan. De mogelijkheid om de Johan Cruijff Schaal opnieuw te winnen komt voort uit de bekerwinst in april, waarbij de landskampioen eveneens werd verslagen (2-1).

Champions League
PSV
3 - 2
AS Monaco
Meet de KNVB hier met twee maten?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties