Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV kreeg nul op rekest in Engeland en lijkt grotendeels klaar

Laatste update:

Het regionale dagblad verzekert dat Jahanbakhsh zeer vereerd was met de interesse van PSV, zo liet zijn zaakwaarnemer weten. Brighton & Hove Albion weigerde echter medewerking te verlenen aan een transfer van de ex-speler van NEC en AZ, waardoor PSV toch weer met FC Groningen in gesprek ging over Doan. De vraagprijs voor de 21-jarige Japanner bedroeg aanvankelijk ruim veertien miljoen euro én een doorverkooppercentage.

Meer: PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

PSV heeft de transfersom drastisch omlaag kunnen halen, al hebben de clubs elkaar ook kunnen vinden over een doorverkooppercentage over eventuele transferwinst. Doan moet nog een persoonlijk akkoord met de Eindhovenaren bereiken en daarna een medische keuring ondergaan. Qua ingaande transfers lijkt PSV nu klaar, na een van de meest roerige transferzomers van deze eeuw. De Eindhovenaren gaven een miljoen of veertig uit.

De kas werd vooral gevuld door de verkopen van Hirving Lozano, Luuk de Jong en Angeliño. Trent Sainsbury en Derrick Luckassen kunnen de komende dagen nog vertrekken. De verdediger uit Australië is inmiddels in Israël, waar hij probeert om met Maccabi Haifa een overeenkomst te bereiken. Luckassen zal naar alle waarschijnlijkheid verhuurd worden.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties