Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV krijgt extra troef in titelstrijd: 'Als Cocu me nodig heeft, dan ben ik er'

Laatste update:

Hoewel Locadia al meer dan honderd duels in het eerste van PSV speelde, heeft hij er vooralsnog geen moeite mee om voor de beloften te spelen. "Als ik niet in het eerste speel, moet ik bij Jong PSV mijn minuten blijven maken", zo vertelde de aanvaller in gesprek met Omroep Brabant. "Ik ga natuurlijk niet een heel seizoen bij Jong PSV spelen, maar voorlopig is dit wel fijn."

Locadis ziet zelf ook dat hij speeltijd nodig heeft, om ritme op te bouwen en het contact met de bal te versterken. Locadia hoopt dit seizoen nog een rol te kunnen spelen in de strijd om de landstitel met PSV. "Als de trainer me nodig heeft, dan ben ik er. Het wordt natuurlijk moeilijk om Ajax of Feyenoord nog te achterhalen, maar wie weet laat een van hen nog punten liggen."

Een fitte Jürgen Locadia hoort in de basis van PSV thuis

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
6
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
67
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties