Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV krijgt goed nieuws en kan basiskracht binnenkort weer verwelkomen

Laatste update:

Gutiérrez is dit seizoen een vaste kracht in de opstelling van Mark van Bommel, die de Mexicaan na een moeizame start dit seizoen veel minuten gunt. De verwachting is dat Guti ergens midden in de week weer vertrekt naar Nederland. Afhankelijk van de diagnose van de medische staf van PSV zal de middenvelder mogelijk binnen een week al weer mee kunnen trainen.

De kwetsuur volgt voor de middenvelder kort na een hoogtepunt, want in de nacht van vrijdag op zaterdag had hij nog weten te scoren in de met 0-3 gewonnen vriendschappelijke wedstrijd van Mexico tegen de Verenigde Staten. PSV hervat de strijd om de landstitel komende zaterdag weer met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
19
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties