Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV krijgt open sollicitatie voor hoofdtrainerschap: 'Waarom ik dan niet?'

Laatste update:

Ramzi heeft wel oren naar promotie binnen PSV. "Als Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooij hun kansen hebben gekregen, waarom zou ik die dan niet krijgen?", vraagt de trainer van de beloftenploeg van PSV zich hardop af. Ramzi werkte zowel in de jeugd van PSV als bij het eerste elftal nauw samen met de opgestapte Van Nistelrooij. "Ik weet niet precies wat er allemaal is gebeurd. Ik vind het ook pijnlijk, want Ruud is een goede vriend van me", geeft hij aan.

Ramzi was eerder trainer van PSV Onder 17 en assistent-trainer bij het eerste elftal. Sinds afgelopen zomer staat hij voor de groep bij de Eindhovense beloften. "PSV is mijn club. Ik zit hier al zeven jaar en heb mezelf eerder al bewezen als assistent, en nu ook op internationaal niveau bij Jong PSV." Ramzi refereert daarmee aan het succes dat de beloften vorige week dinsdag boekten. Door Crystal Palace met 3-1 te verslaan werd de finale van de Premier League International Cup gewonnen. Jong PSV was eerder in het jeugdtoernooi
Manchester United (2-0) en Arsenal (7-2) ook al de baas.

"Dat zijn ingrediënten die bij mij zorgen voor vertrouwen", vervolgt Ramzi. "Mijn ambitie en ultieme droom is gewoon PSV 1 trainen. Laat ik het zo zeggen: ik loop er niet voor weg. Soms vallen de zaken net goed en dat zet je aan het denken. Als je mij vraagt wat ik wil, dan is het de kant op van hoofdtrainer. Ik heb van dichtbij trainers meegemaakt die een soortgelijke kans kregen, van wie ik denk dat ik op dit moment verder ben in mijn ontwikkeling."

Ramzi vindt het te makkelijk om te zeggen dat hij nog niet genoeg ervaring als hoofdtrainer heeft. "Je kunt zeggen: hij moet eerst naar een kleinere club en daar zijn rugzakje vullen met ervaring. Dat heeft wel iets, maar ik vind het ook een cliché. Soms ontstaan er unieke situaties waarin je het ook gewoon moet durven. Ik ken de club goed en we hebben dit seizoen goede prestaties geleverd. Dan wil je meer."

Meer nieuws

AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
5
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
Live meepraten in de Eredivisie: Sparta Rotterdam - FC Volendam
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties