Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City

Laatste update:

Spectaculair kon de eerste helft niet genoemd worden. Almere had het betere van het spel, maar wist dat niet uit te drukken in grote kansen. Zo vloog een schot van Peer Koopmeiners een meter naast het doel van Andries Noppert en leverde een vlotlopende aanval daarna net niets op.

Heerenveen kwam rond het half uur beter in de wedstrijd, wat resulteerde in een schot vanaf een meter of 25 van Haye. De Indonesisch international wist Nordin Bakker echter niet genoeg op de proef te stellen.

Osame Sahraoui meldde zich kort daarna meermaals in de zestien, maar de pogingen van de Noor werden onschadelijk gemaakt door de verdediging van de thuisploeg. Almere zette daar nog een schot van Yoann Cathline tegenover. Zonder resultaat.

Almere kende een uitstekende openingsfase in de tweede helft en kwam daarin al snel op voorsprong. Simon Olsson leed balverlies, waardoor Koopmeiners teamgenoot Kornelius Hansen kon bereiken. De Noor schoot beheerst binnen in de verre hoek: 1-0. Exemplarisch voor het matige spel van Heerenveen was het afstandsschot van Syb van Ottele, die zijn poging bijna het Yanmar Stadion uit zag vliegen.

Rond het uur kreeg Noppert de gelegenheid om zich te tonen. De boomlange goalie redde knap op een poging van dichtbij van Thomas Robinet, die meer had moeten doen met de geboden ruimte. Tien minuten voor tijd kwam Heerenveen vrij plotseling op gelijke hoogte. Een schot van Van Ottele leverde niets op, maar de rebound kwam perfect voor de voeten van Sahraoui terecht: 1-1.

Nog geen minuut na de gelijkmaker kreeg Sahraoui ook de kans om de 1-2 aan te tekenen. De vleugelspeler liet dat echter na, door van dichtbij over te schieten. Heerenveen had het overwicht in die fase uit moeten drukken in een voorsprong, maar ook Ion Nicolaescu faalde. De grootste kans kwam op naam van Haye, die een strafschop niet wist te benutten door een uitstekende redding van Bakker.

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties