Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV laat concurrentie ver achter zich en is winnaar van transferperiode'

Laatste update:

Technisch manager Marcel Brands haalde Luuk de Jong, Remko Pasveer, Nicolas Isimat-Mirin en Andrés Guardado al dan niet op huurbasis binnen en dragende krachten als Memphis Depay en Georginio Wijnaldum werden behouden. In de afgelopen dagen kon er op de frontpage van deze website gestemd worden op de poll Welke Nederlandse club is als winnaar uit de transfermarkt gekomen? PSV troeft de concurrentie flink af.

58 procent van de ruim 13.000 stemmen gaan namelijk uit naar de club uit Eindhoven. 24 procent is van mening dat Feyenoord ondanks het verlies van spelers als Graziano Pellè, Daryl Janmaat, Bruno Martins Indi en Stefan de Vrij het sterkst uit de markt is gekomen. Ajax, FC Twente en de optie 'een andere club' krijgen ieder zes procent van de stemmen.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties