Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie

Laatste update:

Daarmee komt er definitief een streep door de overname van Parry, al gingen er in Arnhem al weinig mensen meer vanuit dat de Amerikaan de club in handen zou krijgen.

Maandag heeft de beroepszaak plaatsgevonden in Zeist. Gezien de uitzonderlijke omstandigheden waarin de club zich bevindt, had Vitesse kenbaar gemaakt het op prijs te stellen om zo snel als mogelijk een verkorte uitspraak van de beroepscommissie te ontvangen.

Oftewel, een spoedige beslissing op het beroep, zonder de uitwerking van de overwegingen. Daar is dinsdag gehoor aan gegeven.

Vitesse verwacht binnen drie weken een onderbouwd vonnis te ontvangen van de beroepscommissie. De club laat weten 'nog in beraad te treden met betrekking tot het vervolgtraject'. De aanstaande Eredivisie-degradant had het beroep aangespannen, omdat de club met Parry contractueel had afgesproken er alles aan te zullen doen om de overname voor elkaar te krijgen. In werkelijkheid wilde Vitesse al enige tijd niet meer verder met de Common Group.

Daarmee is het hoofdstuk-Parry nog altijd niet afgesloten voor Vitesse. De zakenman heeft miljoenen in de club gepompt en is niet van plan deze schulden kwijt te schelden.

Daarnaast wil Parry betrokken worden bij het vinden van een nieuwe eigenaar. Op die manier hoopt hij financieel zo goed mogelijk uit de gefaalde overname te komen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Analisten ESPN zeggen volmondig 'ja': 'Hij kan zeker naar Ajax of Feyenoord'
2
Luuk de Jong kopt PSV met prachtgoal naar nog nooit vertoond Eredivisie-record
1
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
17
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties