Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV laat kansen liggen en komt niet voorbij Heerenveen

Laatste update:

Na vier overwinningen op rij verscheen Heerenveen met veel vertrouwen aan de aftrap. Niet alleen de sterke seizoensstart moest de ploeg van trainer Jurgen Streppel vertrouwen geven, ook de statistieken van de afgelopen seizoenen. De laatste overwinning van PSV in Friesland dateerde immers uit het seizoen 2011/12. Van het PSV van toen is nu alleen Jetro Willems nog over, die zaterdagavond aan de aftrap verscheen. De linksback van de Eindhovenaren was na een kwartier spelen belangrijk voor de bezoekers. Na slordig uitverdedigen was de weg vrij voor Reza Ghoochannejhad, maar het was Willems die op snelheid een gevaarlijke situatie wist te voorkomen.

PSV was in de eerste helft de bovenliggende partij en kreeg na twintig minuten spelen een goede kans via Luuk de Jong. Op aangeven van Davy Pröpper kopte De Jong op doel, maar bracht Erwin Mulder redding. Vijf minuten voor rust was De Jong opnieuw dicht bij de openingstreffer, maar Heerenveen werd gered door de lat. Het team van Cocu kreeg de beste kansen. Heerenveen daarentegen wist nog niet écht gevaarlijk te worden. Ook na rust waren de beste mogelijkheden voor de bezoekers. Bergwijn liet vlak na rust een dot van een kans liggen en ook De Jong was ongelukkig in zijn afronding.

Waar PSV de kansen liet liggen, kwam Heerenveen beter in de wedstrijd. Albert Zenelli nam het doel van Jeroen Zoet onder vuur. Zijn eerste poging ging naast, zijn tweede belandde in de handen van Zoet, poging drie was wél raak. Op aangeven van invaller Luciano Slagveer tikte Zenelli de 1-0 binnen. Maar lang konden de Friezen niet genieten van de voorsprong. Drie minuten later verscheen de 1-1 op het scorebord. Een schot van Gastón Pereiro ging via Jerry St. Juste het doel in. In de slotfase was het PSV dat het meeste aanspraak maakte op de overwinning, maar Mulder hield zijn doel verder schoon.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
23
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties