Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV laat niets heel van arm ADO en haalt Barcelona in

Laatste update:

Al direct na het eerste fluitsignaal leek het alsof de thuiswedstrijd een kopie zou gaan worden van de uitwedstrijd, waarin PSV ook al eenvoudig wist te winnen van ADO Den Haag. De Eindhovenaren gaven vanaf de start meteen druk naar voren en ADO kon zich enkel bezighouden met verdedigen. De eerste kans leverde na negen minuten spelen direct een doelpunt op: Jeremain Lens speelde met een hakje Atiba Hutchinson vrij, die de bal laag voor gaf. Tim Matavz liet het speeltuig bewust lopen en Wijnaldum kon, na zijn twee doelpunten van vorige week in Almelo, opnieuw scoren.

PSV bleef na deze treffer de bovenliggende partij en ging op zoek naar meer. Een voorzet van Dries Mertens werd na een kunststukje echter geblokt, Gino Coutinho greep op tijd in voordat Hutchinson gevaarlijk kon worden, een pegel van Kevin Strootman ging voorlangs en Wijnaldum speelde de bal te ver voor zich uit. ADO kwam er simpelweg niet aan te pas en vijf minuten voor tijd had Lens er 2-0 van moeten maken, toen hij ontsnapte aan de buitenspelval en alleen op Coutinho af ging. De keeper werd gepasseerd, maar was vervolgens op tijd terug om een goal te voorkomen.

In de tweede helft bleef PSV veel sterker. ADO leek wel te kunnen leven met de nipte achterstand en begon zelfs tijd te rekken, waardoor de amusementswaarde daalde. Wijnaldum zorgde ervoor dat het publiek weer even wakker schrok, toen de middenvelder zeven minuten na rust alleen voor Coutinho kwam te staan, maar hij er niet in slaagde om de marge te verdubbelen. Niet lang hierna werd het alsnog 2-0 en was de wedstrijd beslist. Een voorzet van Lens werd door Coutinho op Christian Supusepa getikt, waardoor het eerste doelpunt van de verdediger in de Eredivisie een eigen goal werd.

Na deze goal was het verzet van ADO definitief gebroken en ging het opeens snel. Eerst benutte Mertens een vrije trap (3-0), waarmee hij PSV weer de meest scorende ploeg van Europa maakte, en vervolgens schoot Lens na een uitstekende actie en assist van Mertens de vierde treffer van de avond tegen de touwen. Invaller Memphis Depay maakte er bijna 5-0 van, maar raakte na een heerlijke actie de paal, voordat een andere invaller (Jürgen Locadia) op aangeven van Mertens de teller alsnog op vijf goals bracht. De zesde goal was vervolgens voor de uitblinker van de avond, Mertens dus, en Wijnaldum maakte de zevenklapper compleet. PSV heeft na de grootste overwinning van dit seizoen vier punten meer dan achtervolger FC Twente, dat zondag nog wel moet spelen tegen FC Utrecht.

Eredivisie
PSV
7 - 0
ADO Den Haag
Denk je dat PSV dit seizoen de meest scorende ploeg van Europa zal worden?

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
8
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
7
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties