Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV leert van fouten en klopt FC Utrecht in competitie wel

Laatste update:

De last minute-aanwinst van PSV ontsnapte donderdag bij zijn debuut nog aan een rode kaart, na een spijkerharde tackle met twee benen, maar liet zich zondag in positief opzicht gelden. Utrecht hoopte PSV opnieuw pijn te kunnen doen, maar de defensie van de Eindhovenaren stond uitstekend opgesteld. De bezoekers waren na een kwartier spelen vervolgens trefzeker bij de eerste kans die zij kregen: na een uitstekende actie van Van Ginkel kon Luuk de Jong de bal verlengen tot bij Santiago Arias, die Robbin Ruiter van dichtbij wist te passeren.

Ook de tweede kans leverde direct een doelpunt op voor PSV, dat dus bijzonder effectief was. Utrecht was niet gelukkig met het uitverdedigen en via de knie van Ramon Leeuwin kwam de bal bij Van Ginkel, die met zijn eerste goal voor zijn nieuwe werkgever de marge kon verdubbelen. Utrecht moest nu dus echt in de achtervolging, maar de thuisploeg had in de eerste vijfenveertig minuten simpelweg weinig in te brengen tegen zijn sterkere tegenstander. De competitiewedstrijd leek voor rust absoluut niet op de bekerwedstrijd van afgelopen donderdag.

PSV gaf achterin niets weg en De Jong maakte na een halfuur spelen bijna de 0-3, maar Mark van de Maarel hielp Ruiter een handje en haalde op de doellijn een kopbal van de aanvaller weg. Kort voor rust mocht Yassin Ayoub vanaf een gevaarlijke positie nog aanleggen voor een vrije trap, maar deze inzet ging hoog over, waardoor PSV met een goed gevoel aan de thee kwam. Jeffrey Bruma kwam niet terug voor de tweede helft; hij werd vervangen door Jetro Willems, die wist dat Utrecht ongetwijfeld zou gaan proberen om nog wat meer druk naar voren te zetten.

Dat gebeurde ook. PSV werd in het tweede bedrijf naar achteren gedrukt en had geluk dat de aansluitingstreffer niet viel, toen Ruud Boymans op de lat kopte. De kopbal van Sébastien Haller zag er niet veel later ook gevaarlijk uit, maar kon toch wel eenvoudig gepakt worden door Jeroen Zoet, en een van richting veranderd schot van Van de Maarel ging over. Utrecht klopte dus wel op de deur, maar PSV hield stand en verdedigde de voorsprong van twee doelpunten met succes.

-
Marco van Ginkel heeft bewezen een echte aanwinst te zijn voor PSV

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties