Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV liet Locadia niet gaan: 'Natuurlijk is dat dan een lichte teleurstelling'

Laatste update:

"Natuurlijk is dat dan even een lichte teleurstelling, maar kom op. Ik heb niks te klagen en speel al jaren voor een hele mooie club", realiseert Locadia zich in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Als zich na zo'n seizoen als het vorige al meerdere clubs voor me melden, zal dat in de toekomst wel weer een keer gebeuren. Nu wilden ze me uiteindelijk niet laten gaan."

Locadia werd in verband gebracht met Wolverhampton Wanderers, maar dat was niet de club waar de spits naartoe had kunnen gaan. Een Premier League-club wilde Locadia graag inlijven, maar de speler zelf wil niet bevestigen welke club het was. "Ik heb afgesproken met mijn zaakwaarnemer om daar niks over te zeggen en daar houd ik me aan. Hij weet wat goed voor me is."

Onder meer Brighton & Hove Albion, dat ook een bod heeft neergelegd bij PSV, was geïnteresseerd en Locadia zag voetballen in Engeland wel zitten. "Maar ik ben nog altijd gelukkig bij PSV. Ik speel hier al jarenlang en weet wat ik heb. En dat is goed. Twee jaar geleden zou ik er misschien anders op gereageerd hebben", zei hij eerder bij FOX Sports. "Nu niet meer. Het is nu tijd voor een mooi seizoen met PSV en daar heb ik zin in. De rest komt later wel."

Jürgen Locadia is bezig aan zijn laatste seizoen bij PSV

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
6
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
1
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
1
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties