Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV ligt voorop in strijd om alternatief voor Luuk de Jong'

Laatste update:

Zo zou Mohamed een half jaar na zijn komst naar Galatasaray alweer een transfer kunnen maken. PSV ondervindt concurrentie van meerdere Franse clubs, zo weet RMC Sport. Zo is Saint-Étienne het meest concreet, terwijl ook Girondins Bordeaux en Lille OSC de afgelopen weken informeerden naar de beschikbaarheid van de spits. Volgens RMC heeft PSV momenteel de beste papieren. Het is niet bekend wat de vraagprijs van Galatasaray voor Mohamed is.

De aanvaller werd op 1 februari van dit jaar voor een huursom van anderhalf miljoen euro overgenomen van Zamalek. In principe loopt die huurperiode tot het eind van het seizoen, maar Galatasaray kan Mohamed dus inlijven middels een optie tot koop. De spits is bij Galatasaray met 9 doelpunten en 1 assist in 24 officiële wedstrijden goed begonnen. Hij speelde dit seizoen in de tweede voorronde van de Champions League twee keer tegen PSV: in Eindhoven dertig minuten als invaller, bij de return in Istanbul één helft als basiskracht. Scoren deed hij niet tegen PSV.

PSV beschouwde Luuk de Jong als ideale extra spits, maar de 31-jarige aanvaller van Sevilla heeft bedankt voor een terugkeer, zo werd zaterdag bekend. "Hij komt niet dit jaar", zei Roger Schmidt tegenover ESPN voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen. "Natuurlijk is hij een geweldige speler met een fantastische historie bij PSV, maar hij komt dit seizoen niet naar ons." In een eerder stadium werd ook Mergim Berisha van Red Bull Salzburg genoemd bij PSV.

Meer nieuws

Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
5
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
22

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties