Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV lijdt enorm verlies en neemt definitief afscheid van Timo Baumgartl

Laatste update:

PSV wilde graag afscheid nemen van Baumgartl omdat de club van zijn salaris af wilde. Volgens Voetbal International liet de Eindhovense club hem daarom zonder vaste afkoopsom gaan. Wel krijgt PSV in de toekomst nog bonussen, zodat er toch nog iets aan hem wordt verdiend. Baumgartl werd in 2019 voor 12 miljoen euro met hoge verwachtingen gekocht van Stuttgart. De centrale verdediger begon goed in Eindhoven, maar kon de verwachtingen nooit helemaal waarmaken en belandde in het najaar van 2019 op de bank.

De laatste twee jaar werd hij verhuurd aan Union Berlin. Uiteindelijk kwam Baumgartl tot 36 wedstrijden voor PSV, terwijl hij 43 keer het shirt droeg van Union. Tijdens zijn periode in Berlijn kreeg Baumgartl te maken met teelbalkanker, waar hij uiteindelijk van wist te herstellen. De 27-jarige mandekker wil Schalke nu helpen om weer op het hoogste niveau terecht te komen. De club uit Gelsenkirchen degradeerde vorig seizoen op de laatste speeldag uit de Bundesliga.

Eerder was ook Stuttgart, de club waar Baumgartl tussen 2011 en 2019 onder contract stond, al in de markt voor de diensten van de verdediger. De keuze is nu echter gevallen op Schalke, dat met Baumgartl in de gelederen hoopt op een snelle rentree op het hoogste niveau. De club uit Gelsenkirchen begint het seizoen komende vrijdag al, met een uitwedstrijd tegen Hamburger SV.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
2
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
15
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties