Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV lijkt door tweede Engelse gegadigde en bod van 13 miljoen kansloos

Laatste update:

In een eerder stadium werd de dertigvoudig international van Zuid-Korea al gelinkt aan Tottenham Hotspur. The Spurs zijn volgens 90min nog altijd nadrukkelijk in de markt voor Kim en hebben zelfs een bod van dertien miljoen euro uitgebracht bij Beijing Guoan, dat overigens door de Chinese club naar de prullenbak is verwezen. Beijing Guoan zou minimaal vijftien miljoen euro willen ontvangen voor Kim, die tevens in de belangstelling van Lazio en Watford zou staan.

Naast Tottenham, Lazio, Watford en PSV heeft nu dus ook Leicester City zich in de strijd om Kim gemengd. The Foxes kampen in defensief opzicht met personele problemen, daar Filip Benkovic en Wes Morgan momenteel met blessures aan de kant staan. Leicester City zou spoedig nog twee centrumverdedigers aan de selectie willen toevoegen. Naast Kim staat de naam van Saint-Étienne-verdediger Wesley Fofana hoog op het verlanglijstje bij Leicester City.

Desondanks heeft Tottenham mede door de aanwezigheid van landgenoot Heung-Min Son momenteel de beste papieren om Kim binnen te halen. De aanvaller heeft er bij de clubleiding van the Spurs op aangedrongen om het bod bij Beijing Guoan te verhogen. Zijn contract in China loopt nog door tot december 2021 en de club zou hem het liefst willen behouden. Kim werd in januari 2019 voor 5,25 miljoen euro naar Beijing Guoan gehaald en werkte daar kort samen met de huidige PSV-trainer Roger Schmidt.

Zie jij Kim Min-jae naar PSV vertrekken?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties