Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV lijkt klaar voor 'Feyenoord' na knappe prestatie tegen Valencia

Laatste update:

De zege was vooral knap te noemen omdat Valencia met een sterke ploeg was afgereisd naar Eindhoven. Trainer Marcelino liet onder anderen Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia en Rodrigo vanaf het eerste fluitsignaal opdraven en dat resulteerde al vrij snel in een Spaanse voorsprong. Carlos Soler werd halverwege de eerste helft in het strafschopgebied van PSV bereikt door Rodrigo, waarna de spits Daniel Schwaab uitkapte en vervolgens via het lichaam van Denzel Dumfries raak schoot.

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

PSV liet zich na een vroege poging van Pereiro in aanvallend opzicht lang onbetuigd, maar dankzij een sterk slotoffensief voor rust kon het de kleedkamer halverwege toch opzoeken met een voorsprong. De Jong kopte eerst de gelijkmaker tegen de touwen na een hoekschop van Pereiro, waarna de Uruguayaanse middenvelder zelf vanaf de strafschopstip de 2-1 verzorgde. Pereiro schoot feilloos raak nadat De Jong in het strafschopgebied van Valencia naar de grond was getrokken door Ezequiel Garay.

Jeroen Zoet voorkwam vlak na de onderbreking met goed keeperswerk dat Rodrigo kon scoren, maar verder bleef PSV betrekkelijk eenvoudig op de been. Steven Bergwijn had na een uur voetballen nog voor de 3-1 kunnen zorgen, maar hij schoot na een fraaie hakbal van Donyell Malen op Jaume Doménech. In het vervolg hield PSV stand en schonk Van Bommel onder anderen Hirving Lozano nog zijn eerste speelminuten na het WK.

-
Wie wint de Johan Cruijff Schaal volgende week?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties