Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV lijkt voor transfervrije aanwinst te gaan: 'Zijn naam blijft klinken'

Laatste update:

PSV slaagde er afgelopen zomer in om Armel Bella-Kotchap te huren van Southampton, maar de Duitser wist in het Philips Stadion nog niet te overtuigen. Waar de centrumverdediger eerst kampte met een tandprobleem, heeft hij nu last van een schouderblessure. PSV vreest dat Bella-Kotchap geopereerd moet worden.

"Garanties dat het dan beter wordt, zijn er overigens niet", aldus Elfrink. "En ze zijn er ook niet als hij een tijd rust neemt, iets wat eveneens wordt overwogen. In goed overleg met de medische staf moet de speler een keuze maken. Duidelijk is dat de beoogde versterking van PSV de afgelopen periode nog weinig heeft kunnen toevoegen." De 21-jarige international van Duitsland wordt door PSV gehuurd zonder optie tot koop. Bij Southampton ligt Bella-Kotchap nog tot medio 2026 vast.

Elfrink denkt dat PSV in de winter voor Robinson gaat. "Het is logisch dat PSV oren en open blijft houden voor eventuele verdedigende versterkingen in de winterstop, waarbij de naam van de Amerikaan Miles Robinson blijft klinken. Hij kan transfervrij overkomen vanuit de Verenigde Staten, omdat hij bij zijn huidige club Atlanta United FC uit zijn contract loopt."

De naam van Robinson komt hoogstwaarschijnlijk uit het netwerk van technisch directeur Earnest Stewart, die jaren werkzaam was in de Verenigde Staten. De rechtsbenige verdediger is inmiddels een gewaardeerde kracht in Team USA. Robinson moest het WK in Qatar aan zich voorbij laten gaan wegens een blessure, maar heeft al redelijk wat interlands achter zijn naam staan. In 27 wedstrijden was hij goed voor 3 doelpunten en 1 assist.

Robinson speelde in zijn loopbaan tot dusver nog niet buiten de VS. Na 147 wedstrijden voor Atlanta staat hij op 4 doelpunten en 5 assists. Bij de Amerikaanse club had hij tussen 2018 en 2020 te maken met Frank de Boer, met wie hij de Campeones Cup en US Open Cup wist te winnen.

Verder won Robinson de MLS Cup met Atlanta. Met zijn geboorteland wist hij de Gold Cup en Nations League aan zijn palmares toe te voegen. Momenteel staat Atlanta op de zesde plek in de MLS. Indien Robinson daadwerkelijk naar Eindhoven vertrekt, kan hij zich met de selectie van Peter Bosz opmaken voor een spannende titelstrijd. PSV is na 9 wedstrijden nog altijd foutloos in de Eredivisie en heeft zodoende 27 punten verzameld.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties