Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV loopt rap weg bij FC Utrecht en maakt er vijf

Laatste update:

Als FC Utrecht in eigen huis tegen Ajax speelt, gebeurt dat zonder uitzondering met het mes tussen de tanden. Komt PSV op bezoek, dan staan de spelers uit de Domstad blijkbaar minder op scherp. Het duel met de koploper uit Eindhoven was na een klein halfuur gespeeld: op dat moment stond FC Utrecht nog maar met tien man op het veld en was de tussenstand 0-3. FC Utrecht mocht bovendien van geluk spreken dat PSV na het derde doelpunt de voet wat van het gaspedaal haalde en dat keeper Jeroen Verhoeven, vervanger van de geblesseerde Robin Ruiter, zijn mannetje stond.

Adam Maher tekende na een minuut of tien voor de 0-1. De aanvallende middenvelder dook bij een scherpe voorzet van Jetro Willems op achter de verdediging van de thuisclub. Maher tikte binnen voor zijn zesde van het seizoen. Even later beging Mark van der Maarel een overtreding op Luuk de Jong in het strafschopgebied en kreeg hij zijn tweede gele kaart. De Jong, normaal gesproken de eerste nemer, liet het karwei nu over aan Depay: 0-2.

Dat was nog niet alles, want met een intikker na een aanvankelijke redding van Verhoeven tekende Jorrit Hendrix voor 0-3. Voor Hendrix was het zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. De veelbesproken scheidsrechter Bas Nijhuis was in de rust de gebeten hond bij het Utrechtse publiek, vooral omdat de supporters vonden dat zij recht hadden op een strafschop. Eerst werd Ruud Boymans onderuit gelopen door Santiago Arias, even later claimde De Galgenwaard een handsbal na een volley van Yassin Ayoub.

Het misschien wel mooiste moment van de eerste helft kwam op naam van Depay, al leverde het geen doelpunt op. Het supertalent van PSV probeerde het van eigen helft en ramde de bal op de lat boven Verhoeven voor iets wat het doelpunt van het jaar had kunnen zijn. Even na rust liet PSV-verdediger Kari Rekik zich wegzetten door Boymans, waardoor de spits op zeer fraaie wijze de 1-3 binnenkopte. In de slotfase kwam PSV nog op 1-4 en 1-5. Eerst verlengde Christian Kum een voorzet met zijn hoofd in eigen doel, invaller Georginio Wijnaldum schoof binnen voor de 1-5.

-
PSV is de grootste titelkandidaat

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
137

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties