Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV loopt zich in Groningen stuk op onpasseerbare Bizot

Laatste update:

Winnen bij FC Groningen is niet bijzonder veel ploegen gegeven, maar PSV toonde zondag aan niet onder de indruk te zijn. Hoewel de thuisploeg via Nick van der Velden even van zich afbeet in de beginfase, had PSV de touwtjes stevig in handen. Dat resulteerde in kleine kansjes voor Memphis Depay en Zakaria Bakkali en toen PSV doordrukte vielen er ook grote kansen te noteren. Doelman Bizot groeide uit tot de held van de eerste helft.

De sluitpost keerde een inzet van Depay, hield de rebound van ex-Groningen-spits Tim Matavz tegen en even later had hij ook een geweldige redding in huis op de inzet van Ola Toivonen. De heldenstatus van Bizot werd na rust alleen maar groter. Na een slippertje in de defensie van de thuisploeg kon Depay uithalen, maar met een stijlvolle zweefduik tikte Bizot de bal uit het doel. Toen het direct daarna aan de andere kant wél raak was (Kostic scoorde) gingen de felicitaties dan ook niet alleen uit naar de doelpuntenmaker, maar ook naar de keeper.

PSV ging op zoek naar de gelijkmaker en FC Groningen loerde op de counter, in de wetenschap dat Bizot de wedstrijd van zijn leven keepte. De doelman had overigens ook het nodige geluk. Zo mocht Depay van zestien meter aanleggen voor een vrije trap en de nieuwbakken international zette laag in. Via de muur verdween de bal rakelings naast de voor hem verkeerde kant van de paal, terwijl Bizot in het midden van het doel al op zijn knieën zat.

In de slotfase zaten de toeschouwers in Groningen met de handen samengeknepen op de tribune, maar echt grote kansen kreeg PSV eigenlijk niet meer. De ploeg van coach Phillip Cocu probeerde het met name van afstand, maar pogingen van onder anderen Oscar Hiljemark (die Stijn Schaars kwam aflossen) en Jetro Willems belandden in de tweede ring. Voor PSV was het de tweede nederlaag van het seizoen, nadat het eerder al verloor van AZ (2-1).

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties