Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV luistert naar woorden Van Ginkel en komt snel met aanbieding'

Laatste update:

"Ik heb niets gehoord, dus volgens mij ben ik dan transfervrij. Ik heb van PSV nog niets gehoord, maar het zou kunnen. Ik heb het altijd naar m'n zin gehad bij PSV en werd hier altijd gewaardeerd", zei Van Gink zondag na afloop van het duel in Utrecht voor de camera van ESPN. De 28-jarige middenvelder gaat de komende tijd samen met zijn zaakwaarnemer Karel Jansen alle opties op een rij zetten met PSV als waarschijnlijk de belangrijkste en meest logische optie. Van Ginkel is inmiddels bezig aan zijn vierde verhuurperiode in het Philips Stadion.

Chelsea licht optie in contract Van Ginkel niet; weg naar PSV ligt open

De middenvelder van PSV had groot nieuws na het laatste duel van het seizoen.Lees artikel

De weer geheel fitte Van Ginkel staat er in ieder geval goed op bij Roger Schmidt. De coach van PSV was na afloop van de slotwedstrijd tegen Utrecht zeer complimenteus over de middenvelder, die hij ziet als voorbeeld voor de jongere spelers binnen de selectie. Van Ginkel kreeg zelfs de aanvoerdersband en prompt wist hij voor het eerst in 1135 dagen te scoren namens de Eindhovense club. De van Chelsea gehuurde speler kwam schadevrij door drie wedstrijden in acht dagen, nadat hij lange tijd kampte met blessureleed.

Volgens het Eindhovens Dagblad is PSV ook nog steeds in de markt voor Davy Pröpper, die tot 2023 vastligt bij Brighton & Hove Albion. De technische leiding is daarnaast in gesprek met André Ramalho en men gaat ervan uit dat er snel een akkoord zal komen met de centrumverdediger van Red Bull Salzburg. In een eerder stadium wist PSV Joël Drommel al los te weken bij FC Twente.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
9
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties