Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV mag zeggen: 'Als jullie punten pakken tegen Ajax, krijgen jullie geld''

Laatste update:

"Bij Valencia maakten we dat mee. We speelden de laatste wedstrijd tegen Tenerife. Zij konden degraderen, maar drie andere ploegen konden dat ook. Ze gaven ons dan een aanmoedigingspremie zodat wij de wedstrijd gewoon wonnen", vertelt Maduro bij FOX Sports. Hij stelt dat dit ook in Nederland voorkomt. "PSV mag dat ook doen. Zij mogen tegen FC Utrecht of De Graafschap zeggen: 'Als jullie winnen of gelijkspelen tegen Ajax, krijgen jullie zoveel geld'. Het mag. Niet om te verliezen, maar wel om te winnen."

Maduro weet uit ervaring dat deze aanmoedigingspremies een leuk zakcentje kunnen zijn. "Dat was lekker op vakantie gaan. Het is toch lekker hoor, als je dat krijgt", stelt de oud-international. PSV neemt het in de laatste twee competitiewedstrijden zelf nog op tegen AZ (uit) en Heracles Almelo (thuis). Hans Kraay jr. probeert zich een voorstelling te maken van hoe een dergelijke aanmoedigingspremie moet worden aangeboden.

"Het gebeurt in Nederland wel. Het is legaal, dus leg ergens maar 50.000 euro cash in de kleedkamer bij een kleine club die niets meer te winnen of verliezen heeft", vertelt Kraay jr. "Je moet het wel echt neerleggen. Door heel veel kleine biljetten lijkt het veel. Dat je er gelijk iets leuks mee kunt doen. Gewoon neerleggen die halve ton."

Wie wordt kampioen?

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
5
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
7
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties