Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'PSV meldt zich bij AZ; Maher wil graag naar Eindhoven'

Laatste update:

Maher gaf de AZ-directie en trainer Gertjan Verbeek reeds aan graag naar Eindhoven te verhuizen, maar laatstgenoemde beweerde eerder op de dag nog dat er geen sprake zal zijn van een transfer naar PSV. "Ajax gaat hem niet halen en PSV kan hem niet betalen. Dat zijn bovendien concurrenten van ons en die zullen diep in de buidel moeten tasten", maakte Verbeek duidelijk. Maher wil echter in Nederland blijven en wil AZ toch graag verruilen voor PSV.

De achttienjarige middenvelder brak in het afgelopen seizoen door in het eerste elftal van AZ en werd uitgenodigd voor een trainingsstage bij het Nederlands elftal. Diverse internationals raakten onder de indruk van de kwaliteiten van Maher, die echter niet in de Nederlandse EK-selectie belandde. Na afloop van het afgelopen seizoen liet de Amsterdammer al weten dat hij een stap hogerop in zijn loopbaan wilde maken.

Het is overigens nog maar de vraag of PSV en AZ elkaar zullen vinden in een transfersom voor Maher. Volgens Voetbal International denken de Brabanders aan een bedrag van tussen de zes en zeven miljoen euro, maar dat is voor AZ onbespreekbaar. Het is niet precies bekend hoeveel de Alkmaarders willen hebben voor Maher.

Adam Maher zou een geweldige versterking zijn voor PSV

Meer nieuws

Atalanta-coach vreest voor einde seizoen van EK-kandidaat Marten de Roon
2
Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie
1
Borussia Dortmund maakt van peperdure PSG-aanvaller prioriteit nummer één
1
Maddison geeft duidelijke boodschap af aan Koeman over EK-selectie Nederland
38
Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
18
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties