Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV meldt zich voor talent: 'Ze kunnen hem voor tien miljoen verkopen'

Laatste update:

"Er zijn verschillende clubs uit Italië geïnteresseerd en ook PSV uit Nederland heeft zich gemeld. Er worden veel gesprekken gevoerd, maar er is nog niets concreet. Natuurlijk, alles in de wereld is te koop en als iemand twee miljoen euro biedt, dan verkoop ik Morutan. Dat is niet veel geld voor hem, want ze kunnen hem later voor tien miljoen verkopen", aldus Iftime.

Iftime denkt echter niet dat een transfer naar een club als PSV een verstandige zet zou zijn voor Morutan, zo vertelt hij aan ProSport: "Ik denk dat hij pas over een paar jaar klaar is voor een topclub, voor een FCSB (het voormalige Steaua Boekarest, red.) of een club in het buitenland. Hij moet eerst bij Botosani volwassen worden, stabiel gaan spelen."

Morutan, die wordt vergeleken met Gheorghe Hagi, maakte afgelopen zomer de overstap van Universitatea Cluj naar Botosani en heeft inmiddels twaalf officiële wedstrijden in het eerste elftal van de Boto?anenii achter zijn naam staan. Daarin kwam de international van Jong Roemenië niet tot scoren. Zijn contract loopt nog door tot medio 2020.

TALENTSCOUT | Is Olimpiu Morutan dan eindelijk de nieuwe Gheorghe Hagi? Scouts van PSV zouden hem al een keer bekeken hebben.

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 7 april 2017

Zou Olimpiu Morutan een goede aanwinst voor PSV zijn, denk je?

Meer nieuws

Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden
0
Derksen wijst nieuwe schuldige aan: 'Hij heeft Ajax naar de klote geholpen'
8
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
23
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
94
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
5
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties