Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV nadert drie jaar na dato wederom 'baanbrekende miljoenendeal'

Laatste update:

PSV is naar verluidt 'in vergaande onderhandelingen' met de grootste bedrijven in de regio Zuidoost-Brabant om onder de vlag van Brainport Eindhoven de nieuwe belangrijkste commerciële partner van de club te worden. Volgens het Eindhovens Dagblad gaat de eventuele deal 'meerdere miljoenen per jaar' opleveren en zelfs 'substantieel meer dan nu'.

Onder meer chipmachinefabrikant ASML en metaalconcern VDL zijn betrokken bij de besprekingen. PSV wil via het merk 'Brainport' grote bedrijven als nieuwe sponsoren strikken en het marketing-potentieel voor de club nog beter benutten dan nu. Het idee achter 'Brainport' is dat technologiebedrijven op deze manier 'boodschappen kunnen uitdragen en netwerken', zonder dat hun naam direct op het tenue komt te staan en supporters van andere clubs om die reden per se niet hun product willen kopen. Het uitdragen van Brainport Eindhoven en alle innovaties, kansen en ontwikkelingen in Zuidoost-Brabant is belangrijker dan het verder vergroten van de eigen naamsbekendheid.

Drie jaar geleden kwam via een partnerfonds al dertig miljoen euro, in de vorm van een lening, ter beschikking van PSV om strategische investeringen te kunnen financieren. Daarmee werd het trainingscomplex De Herdgang verbouwd. Huidig hoofdsponsor Energiedirect.nl blijft nog minimaal twee jaar een grote sponsor en komt op de achterkant van het PSV-shirt te staan.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
5
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
45
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties