Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV neemt met Jurjus 'voorschot op de toekomst'

Laatste update:

De 22-jarige Jurjus doorstond vrijdagochtend de medische keuring en heeft aansluitend zijn transfer afgerond. Hij zal later deze vrijdag naar Zwitserland vliegen, om zich bij de selectie van Phillip Cocu te voegen. PSV heeft met de komst van Jurjus gereageerd op de schouderblessure die Luuk Koopmans onlangs opliep; hij zal maandenlang uit de roulatie zijn.

"Twee dagen geleden hoorde ik het pas voor het eerst, nu sta ik al hier", zei Jurjus op de website van zijn nieuwe werkgever. "Het is, na een fantastische tijd bij De Graafschap, een hele mooie stap voor mij. Ik ben daar op mijn achtste begonnen en heb er dertien jaar gespeeld. Nu was er de kans een stap hogerop te maken."

Jurjus lijkt komend seizoen derde doelman te zijn, maar PSV heeft grootse plannen met de jeugdinternational. "Jeroen Zoet en Remko Pasveer zullen niet eeuwig bij PSV blijven, dus hiermee hebben we vast een voorschot naar de toekomst genomen", zegt technisch manager Marcel Brands. "Met Luuk, Yanick (van Osch, red.) en Mike (van de Meulenhof, red.) hebben we veel talent in huis." Jurjus speelde twee seizoenen in het eerste elftal van De Graafschap en kwam tot 61 competitiewedstrijden voor de Superboeren.

Denk je dat Hidde Jurjus ooit de eerste doelman van PSV kan worden?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
1
Barça-aankoop is zwaar ontevreden over trainer Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
14
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties